Nog

Bezig
facebook-icon

Programma

Bekijk vandaag
Binnenkort in deze maand
Vorige maand Vorige dag
Volgende dag Volgende maand

Nazomer tuin- en straatkeuring

 
Locatie n.v.t.
Vrijdag 01 September 2017    

Laatste Nazomer tuin- en straatkeuring.

Sinds het begin van de Nazomerfeesten in ons dorp vindt er een tuin- en stratenkeuring plaats. Daarom behoort deze activiteit tot de meest oude activiteit die nog steeds plaatsvindt tijdens de Nazomerfeesten. Omdat het vele jaren tuinkeuren zijn vruchten heeft afgeworpen en de meeste tuinen, op een paar uitzonderingen na, op orde zijn, vinden de tuinkeurmeesters het tijd om te stoppen. Zij hebben dit vele jaren met plezier gedaan onder de bezielende leiding van tuindeskundigen Koos Melio, Piet Schuit en niet te vergeten Harry Geijteman (van voorheen tuincentrum Madderom) en hun assistenten. Koos bedankt deze commissieleden ook hartelijk voor hun medewerking van de afgelopen jaren. 

Mede omdat het tijd is voor nieuwe activiteiten wordt er dit jaar voor de laatste keer een tuinkeuring georganiseerd. De laatste stratenkeuring is in 2016 al geweest.

In de week voorafgaand aan de Nazomerfeesten kijken de keurmeesters rond in het dorp op zoek naar de mooiste tuinen. Maak wat moois van de omgeving van uw woning!

De drie mooiste grote en de drie mooiste kleine tuinen krijgen een prijs.

U kunt geschiedenis schrijven als u tijdens de allerlaatste tuinkeuring een prijs in de wacht weet te slepen!

Misschien zijn er nog deskundigen die deze activiteit willen voortzetten.

 

Veel tuinplezier!