Nog

Bezig
facebook-icon

Programma

Bekijk vandaag
Binnenkort in deze maand
Vorige maand Vorige dag
Volgende dag Volgende maand

Viswedstrijd

 
Locatie Nabij Sporthal
Zaterdag 01 September 2018, 07:45 - 11:30
   

Viswedstrijd Hengelsportvereniging Langedijker Sportvissers e.o.

De Nazomerfeesten viswedstrijd is voor de jeugd van 8 tot 14 jaar. Inschrijven kan om       07:45 uur bij sporthal De Oostwal. We vertrekken gezamenlijk naar het visparcours waar om 8:30 uur gestart wordt. De vislocatie is ergens in het dorp. Je hebt een vaste hengel (dus geen werphengel) nodig met snoer en emmer. We vissen met 1 hengel. Reservemateriaal mag je bij de hand hebben. Mocht je geen hengel hebben, dan kun je er één van de vereniging lenen, zo kunnen we allemaal meedoen! Gebruik van een schepnet is toegestaan.

Alle vis die je met de hengel hebt gevangen telt mee voor de uitslag. Grotere vis, boven 20 cm, levert extra punten op. Als aas zijn maden, wormen en deegwaren toegestaan. De organisatie zorgt voor aas. Je mag het ook zelf meenemen. Lokvoer mag alleen door de organisatie gebruikt worden.

Je krijgt een steknummer aangewezen bij de inschrijving. Je vist vanaf het paaltje met jouw nummer tot het volgende paaltje. Ouders zijn welkom en mogen aanwijzingen geven, maar niet helpen bij het vissen. Hulp wordt verleend door de controleurs. De wedstrijd duurt ongeveer 2 uur. Elke deelnemer krijgt een aandenken, maar uiteraard zijn er voor de beste vissers prijzen te winnen.

Organisatie: Hengelsportvereniging Langedijker Sportvissers e.o.