Nog

Programma

Bekijk vandaag
Binnenkort in deze maand

Ouderenochtend met Bert van Baar

 
Locatie De Geist
Donderdag 08 September 2022, 10:00
   

Deze donderdagmorgen gaan we vrolijk van start met Bert van Baar in De Geist. Deze troubadour woont nu in Groet, maar werd geboren op Benedenweg 227, Sint Pancras-Zuid.  Hij was het zesde kind in een groot gezin. Hij zegt: ”Dan wil je een beetje opvallen en zo ben ik muzikant geworden.” 

Hij laat allerlei soorten muziekinstrumenten, liedjes en verhalen samen komen. Tussen het bespelen van al zijn snaren en toetsen komen natuurlijk ook nog leuke anekdotes over ons dorp langs. Een entertainer eerste klas.  Bert: “Sinds eind vorig jaar ben ik gezegend met AOW, maar ik werk gewoon lekker door. Als vakdocent muziek en taal in het basisonderwijs, als muziekagoog bij Esdégé-Reigersdaal en .... overal concertjes verzorgend zoals in Sint Pancras. Want als ik ergens met veel zin speel is het wel daar!”

Kortom een gezellige, muzikale ochtend voor iedereen. Met eigen liedjes, maar ook Westfriese teksten van Ina Broekhuizen-Slot die hij op muziek zette. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Natuurlijk is het eerste kopje van het huis! We beginnen om 10:00 uur. Voor de entree vragen wij € 2.50

Kom gezellig langs en geniet!

Afbeelding 1 bvb

Markt

Traditioneel op de laatste vrijdag van de Nazomerfeesten is er de Nazomermarkt. Dit jaar op vrijdag 9 september vanaf 15:00 uur. 

Mocht u in de tussentijd vragen hebben neemt u gerust contact op met uw marktmeester Arend Huibers.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven marktkraam

Via het inschrijfformulier kunt u uw markt kraam reserveren. 

Kosten:
Grondplaats voorzien van kraam (breedte 4 meter): € 35,-
Stroom (220V): € 10,-

 

halve-zon-top.png

 

markt-illustratie.png

Sponsoren Worden en Giften

Mocht u de Nazomerfeesten op een één of andere manier willen sponsoren en/of wilt u adverteren in de gids van de Nazomerfeesten, neem dan contact met ons op via info@nazomerfeesten-sintpancras.nl.

Wilt u de Stichting Nazomerfeesten Sint Pancras steunen, dan kan dan op de volgende pagina (via Plink), hierin kunt u zelf het bedrag bepalen. Alvast hartelijk dank!

Vrijwilligers gezocht

We zijn opzoek naar bestuurleden en helpende handen tijdens de feestweek. Bent u in de gelegenheid om ons te helpen? 

Vul snel het formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.   

logo webdelta

Deze website is gesponsord door Webdelta. 

Scroll naar boven